Пятница, 19.04.2024, 05:23
Меню сайта
Главная » 2009 » Апрель » 7 » Первый концерт без Наташи Могилевской в Чернигове.
Первый концерт без Наташи Могилевской в Чернигове.
07:33
4 квітня чернігівський міський Палац культури гостинно приймав фіналістів «Фабрики зірок-2» 
На сцені виступили: дует переможців «Dантес&Олійник», дівочий гурт «REAL O» (Ліна Міцукі, Реґіна, Аліса Тарабарова та Олена Виноградова), а також епатажний Борис Апрєль. 
Розпочали концерт яскраво одягнені фабриканти, які виконали пісню «До завтра мам». Гурт «REAL O» заспівав популярну композицію «Синий иней». Виконали дівчата і власний твір «Да, босс», яка супроводжувалась дивовижним танком. Потім учасниці гурту побажали всім присутнім щастя і попросили… посміхнутися – у виконанні гурту «REAL O» залунала пісня «Улыбнись». Вона безперечно викликала позитивні емоції та посмішки в чернігівців. 
Вслід за сексапільними дівчатками з’явилися молоді таланти, що вже встигли завоювати багато дівочих сердець – Володимир Дантес та Вадим Олійник. Вони виконали улюблену й популярну пісню «Оля». 
І ось нарешті на сцені з’явився зірковий воїн Борис Апрєль. Емоції лилися через край, присутні дівчата просто не могли себе контролювати… Він заспівав пісні «Звездный воин», «Под моим прицелом». Борис розповів що разом з ним подорожує його фан-клуб - дівчатка Наталія та Кароліна. Як зазначив співак ці дівчата, а також багато інших фанатів дають йому сили вдосконалюватись та рухатись вперед. 
Фабриканти вперше презентували також свої нові пісні. Слід зазначити, що саме в Чернігові вперше відбулось це дивовижне шоу без виступу продюсерки Наталії Могилевської. 
Але, ніхто не знав, навіть виконавці, що в залі за ними спостерігала Наталія, яка таємно приїхала до Чернігова, щоб подивитись на самостійний виступ своїх підопічних та підтримати їх. Пані Наталія на власні очі мала змогу переконатись, що виступ дівчат та хлопців мав неабиякий успіх у чернігівців. 
Ефектною та надзвичайною підтримкою для фабрикантів був балет проекту. Цікавий факт, що виконавці балету мають чернігівське коріння та розпочинали свою професійну кар’єру у відомому чернігівському шоу-балеті «The Best». 
Неординарні постанови, яскраві костюми та декорації – все це гармонійно доповнювало яскраві виступи артистів. Фани та прихильники фотографували фабрикантів на мобільні телефони, дарували їм квіти і майже увесь концерт не відходили від сцени.
Просмотров: 1361 | Добавил: Milagros | Рейтинг: 5.0/1 |
Всего комментариев: 1
1 V0vchik  
0
не знаю чтоб у нас в НИколаеве Могилевскую не узналт на концерте её воспитанников))

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Форма входа
Календарь новостей
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Поиск
Друзья сайта
    Erika Женский форум Аленка Helen gallery WMlink.ru - рекламный брокер Каталог сайтов о знаменитостях - Top Stars. Сайты и форумы о музыкантах, актерах и известных людях. Каталог сайтов femina.com.ua Рейтинг Фан-сайтов Раскрутка сайта, Оптимизация сайта, Продвижение сайта, Реклама! Получить свой бесплатный сайт в UcoZ
    Besucherzahler russian girl
    счетчик для сайта
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Real o © 2024 Конструктор сайтов - uCoz