Пятница, 19.04.2024, 05:25
[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Модератор форума: ЕЛЕНА6793, Tania_Barskih, Ozzy  
Форум » Общение » О фабрике » Боря
Боря
Tania_BarskihДата: Суббота, 18.04.2009, 15:12 | Сообщение # 31
Полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 218
Статус: Offline
biggrin biggrin biggrin та да, я не знаю как это так но я ещё ни разу не попала на клип..... angry angry angry angry


 
MilagrosДата: Четверг, 23.04.2009, 10:25 | Сообщение # 32
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 272
Статус: Offline
Молодой певец признался, что учился искусству поцелуя одновременно со всеми детьми из своего двора.

Как оказалось, «звездный воин» обожает целоваться. 18-летний артист поведал Glamurchik'у о своем первом опыте и ощущениях.

- Мне тогда было десять лет, когда я впервые узнал, что такое поцелуй, - говорит Борис. - На то время мы уже много знали об этом из фильмов и рассказов взрослых, поэтому, собравшись всем двором, решили обучиться этому тонкому искусству.

Ребята не нашли другого способа, как собраться со всеми друзьями и подругами в круг и дарить друг другу неумелые поцелуи прилюдно. Так им казалось, что все находятся в одном положении, и стеснение ушло само собой.

По словам Апреля, ему было немного страшно, но в то же время интересно. Теперь он вспоминает этот случай не только как детскую шалость, но и как опыт, который помог ему стать старше.


 
Tania_BarskihДата: Четверг, 23.04.2009, 20:46 | Сообщение # 33
Полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 218
Статус: Offline
cry cry cry cry о господи!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1


 
MilagrosДата: Воскресенье, 06.12.2009, 18:07 | Сообщение # 34
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 272
Статус: Offline
Апрель хоче присвятити пісню Брітні Спірс

02 грудня 2009

Сьогодні відома співачка відзначає свій день народження.

Брітні Спірс сьогодні виповнилося 28 років. Поки красуня відзначає день народження в колі рідних і друзів, в Україні для неї вигадали цікавий подарунок. Борис Апрель, відомий шанувальник співачки, не проти присвятити Брітні пісню власного написання. Адже саме ця американська поп-зірка надихнула «космічного хлопчика» на написання його головних хітів.

– Я давно цікавлюся творчістю Брітні Спірс. Улітку, на жаль, не зміг потрапити на її виступ у Росії, тому що в мене був концертний тур. Але я маю надію познайомитися зі співачкою особисто, тому чекаю, поки Брітні приїде до України, – розповів Апрель. – У День народження я б хотів побажати їй, щоб вона робила все від душі. В очах у Брітні читається сильна втома. Мені здається, що їй потрібно зробити перерву й відпочити. Головне для артиста – робити те, що відчуваєш серцем. Якби в мене була можливість щось подарувати їй сьогодні, я присвятив би Брітні пісню. Вона дуже талановита людина, і свого часу надихнула мене на написання хітів «Кто я?» та «Звездный воин». Тому я впевнений, що, як творча персона, вона б гідно оцінила подарунок у вигляді авторської композиції, приуроченої до такого святкового приводу.

Сподіваємося, що Борис Апрель коли-небудь здійснить свою мрію і поспілкується з Брітні, і, звісно ж, заспіває їй не один, а декілька своїх хітів. А поки що приєднуємося до привітань «Зоряного воїна».


 
MilagrosДата: Воскресенье, 06.12.2009, 18:08 | Сообщение # 35
Admin
Группа: Администраторы
Сообщений: 272
Статус: Offline
Борис Апрель став буддистом

Епатажний співак пізнає релігійно-філософське вчення.

Днями відомий виконавець Борис Апрель зізнався Glamurchik'y в тому, що вже протягом чотирьох місяців вивчає нову релігію. Борис вважає, що тільки завдяки буддизму він відчуває підйом настрою й потужне творче натхнення.

– Зараз я планую більше подорожувати, – розповідає Борис. – Я вже майже п'ять місяців вивчаю буддизм і незабаром хочу відправитися до Тибету або до Індії. Я вважаю, що саме там можна повністю перейнятися моральністю та мудрістю. Повірте, коли я прийшов до буддизму, я знайшов дуже багато. Я зараз перебуваю в стані нірвани.

Ну що ж, і тут Борис вирішив виділитися. Поки зірки українського шоу-бізнесу міняють орієнтацію, Боря всього лише змінює релігію.


 
Tania_BarskihДата: Среда, 06.01.2010, 12:37 | Сообщение # 36
Полковник
Группа: Модераторы
Сообщений: 218
Статус: Offline
вы видели, как его в большой разнице на айситиви пародировали... ахаха я усцыкалась!!!!!!!!!!!
от он странный!!!!!!!!!! biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin



 
Форум » Общение » О фабрике » Боря
  • Страница 3 из 3
  • «
  • 1
  • 2
  • 3
Поиск:

Real o © 2024 Конструктор сайтов - uCoz